Zomertijden

In verband met het mooie weer zijn wij op donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli van 12 uur tot 16 uur gesloten.   Sorry voor het ongemak  

read more

Gewichtconsulent

Nieuw bij Sportstudio Bagheera. Personal training i.s.m. onze gewichtsconsulent Samen werken aan een nieuw begin. Informeer naar onze prijzen. Ook mogelijk op locatie.

read more

Het Bagheera team

Sport Studio Bagheera aan de Rapenlandstraat 15 in Eindhoven is een sportschool waar dagelijks vele mensen zich inspannen en ontspannen met het ruime aanbod van gezonde en gezellige activiteiten. Onder deskundige begeleiding werken jong en oud aan een betere conditie,  een groter uithoudingsvermogen of meer kracht.

read more

Personal Trainer

Kilo’s eraf!! Goede voornemens !!! Start nu meteen met een personal trainer. Voor meer informatie klik in de bovenbalk op Personal Trainer

read more

Moederdag cadeaubon

Het leukste cadeau voor moederdag. Kijk voor meer informatie onder de knop Actie of aan de balie.

read more

ACTIE!! SPORTEN TOT 1 SEPTEMBER VOOR € 30

Kom tot 1 september 2015 sporten voor maar 30 euro. Voor meer informatie klik op de knop actie en kies Sport actie.

read more

Cycle & Gym

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW   CYCLE & GYM Eerst half uur spinnen & dan half uur Krachttraining. Kijk onder de knop onze sporten.

read more

Workshop Overgang&Voeding

Graag wil ik mijn kennis, die ik heb opgedaan tijdens mijn laatste bijscholing, met jullie delen. Tijdens de workshop krijg je veel informatie en tips die je kunnen helpen hoe voeding een positieve  bijdrage kan leveren aan jouw hormoonhuishouding en je klachten kunnen verminderen. Klik in de bovenbalk op Workshop Overgang&Voeding voor meer informatie.

read more

NIEUW !!!

Vanaf 1 november starten we met verschillende nieuwe sporten. Dit zijn BBB, Circuit training, Skigym en Cardio-Core training. Voor meer info klik boven in het menu op NIEUW!

read more

Power Yoga

Elke dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur van , Power Yoga. Klik voor meer info op Power Yoga in de bovenbalk of informeer aan de balie.

read more