Personal Trainer

Kilo’s eraf!! Goede voornemens !!! Start nu meteen met een personal trainer. Voor meer informatie klik in de bovenbalk op Personal Trainer

read more

Moederdag cadeaubon

Het leukste cadeau voor moederdag. Kijk voor meer informatie onder de knop Actie of aan de balie.

read more

Workshop Overgang&Voeding

Graag wil ik mijn kennis, die ik heb opgedaan tijdens mijn laatste bijscholing, met jullie delen. Tijdens de workshop krijg je veel informatie en tips die je kunnen helpen hoe voeding een positieve  bijdrage kan leveren aan jouw hormoonhuishouding en je klachten kunnen verminderen. Klik in de bovenbalk op Workshop Overgang&Voeding voor meer informatie.

read more

NIEUW !!!

Vanaf 1 november starten we met verschillende nieuwe sporten. Dit zijn BBB, Circuit training, Skigym en Cardio-Core training. Voor meer info klik boven in het menu op NIEUW!

read more

Power Yoga

Elke dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur van , Power Yoga. Klik voor meer info op Power Yoga in de bovenbalk of informeer aan de balie.

read more

Indiase Hoofdmassage

Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Deze hopen zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Voor meer info Klik in de menubalk op Wellnes en dan op div massages

read more

SkiFit

Vanaf maandag 7 november starten we bij Bagheera met 10 x SkiFit gym, om 20:00 uur. Voor meer informatie klik in de bovenbalk op SkiFit.

read more

Nieuwe Openingstijden

Vanaf maandag 15 februari 2016 hebben wij nieuwe openingstijden. Voor meer info klik op Openingstijden in de bovenbalk.

read more

LET OP!!!!

Op woensdag 1 maart zijn er in de ochtend GEEN groepslessen!!! We zijn WEL open van 9 tot 12 uur. Eva geeft om 10 uur een circuit training in de fitness zaal!!!

read more

Fat Burning Workout

Op Woensdag van 20:00 tot 21:uur is er Fat Burning Workout. Meer informatie en aanmelden aan de balie.

read more